Kawhi Leonard se vraća na parket

Kawhi Leonard se vraća na parket

Nadamo se kako je ovo napokon povratak Kawhija Leonarda na parket. Košarkaš San Antonio Spursa mogao bi se vratiti u četvrtak kada Spursi igraju protiv New Orleans Pelicansa. Vratit će se na parket nakon oporavka od ozljede desnog kvadricepsa.

Ranije ovaj tjedan Leonard je rekao kako bi se mogao uskoro vratiti. Imao je rad individualno, sudjelovao je na treninzima tri na tri, imao je simulaciju igre s kontaktom. Spursima treba Leonard kako bi imali što bolje mjesto na Zapadu prije početka playoffa.

Ove godine momčad Gregga Popovicha ima jako puno problema s ozljedama. Unatoč tome igraju dobru košarku, a ako budu imali većinu igrača na raspolaganju mogli bi imati dobro treće, četvrto mjesto na Zapadu.

Leonard je jako puno bio po medijima, jer se uopće nije znalo što se s njim događa, hoće li uopće igrati ovu sezonu, hoće li uopće ostati u Spursima. No, nedavno je izjavio kako želi ostati zauvijek u dresu Spursa i kako su svi problemi riješeni.

Spursi do kraja sezone imaju 16 utakmica, a od toga 12 su susreti protiv momčadi koji su prema trenutačnom stanju u playoffu. S Leonardom momčad bi se mogla uigrati i pripremiti za playoff.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar