Kanter: Čuo sam da mnogi igrači s Istoka uključujući i zvijezde ne žele igrati

Kanter: Čuo sam da mnogi igrači s Istoka uključujući i zvijezde ne žele igrati

Vlasnici franšiza su odobrili nastavak lige s 22 momčadi u Disney Worldu. Udruženje igrača je odobrilo takav format.

Pitanje koje nije dobilo dovoljno pozornosti na početku samog procesa: hoće li igrači pristati igrati u ovakvim uvjetima?

Kako javlja Chris Forsberg iz NBC Sports Bostona, Enes Kanter ima informacije kako na Istoku postoje igrači koje ne žele nastupiti u Orlandu.

“Imam mnogo prijatelja u različitim momčadima, je li tako? Razgovarao sam s jednim od njih koji mi je rekao – neću otkriti ni ime ni momčad – ‘postoji mnogo igrača u našoj momčadi koji ne žele igrati.’ Otkrit ću vam da se nalaze na Istoku i na mjestu koje ih vodi u doigravanje.

Među njima ima i superstarova. Ako bi vam otkrio tko su, ne bi mi vjerovali. Ne mogu vam reći, ali prijatelj mi je rekao ‘hej, oni neće igrati’. Rekli su da neće igrati dok se ne otkrije cjepivo”, kazao je centar Boston Celticsa.

Mnogi s oprezom uzimaju njegove izjave jer je kako kažu “riječ o osobi koja voli biti u centru pozornosti”, a neki su počeli spekulirati o kome bi mogla biti riječ. Najviše se spominju Brooklyn Netsi i Kyrie Irving jer se za njega zna da je otvoreno protiv nastavka sezone.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar