Kakvo jutro! Bomba 76ersa, Harris u Wells Fargo Centru!

Kakvo jutro! Bomba 76ersa, Harris u Wells Fargo Centru!

Čarobno jutro u NBA ligi. Dogodio se mega trade između Philadelphia 76ersa i Los Angeles Clippersa.

Clippersi u Filu šalju svog najboljeg igrača, Tobiasa Harrisa, njegovog “brata” Bobana Marjanovića i Mikea Scotta, dok u suprotnog smjeru Fila šalje Wilsona Chandlera, Landryja Shameta, Mikea Muscalu, pick prve runde na draftu 2020., nezaštićenog picka prve runde 2021. preko Miami Heata, te dva picka druge runde na draftu 2021. i 2023.

Najzvučnije ime je svakako Harris, koji je igrao veći dio sezone na All-Star razini. S druge strane, tražio bi max ugovor na ljeto, te bi Clippersi bili u problemima pošto imaju drukčije planove u free agencyju. Čini se da Clippersi odustaju od playoffa ove sezone te ne bi bilo čudno da do kraja prijelaznog roka razmijene sve što valja (khm, Danila Gallinarija).
S druge strane, Fila je napokon složila fantastičnu petorku. Posljednji komadić slagalice, iako moraju biti svjesni da i dalje imaju tanku klupu.

Tko je ovdje pobjednik? Kratkoročno Fila? Dugoročno Clippersi? Sve ćemo saznati kroz najdražu i najbolju košarkašku ligu kroz ovu, a i kroz sezone koje slijedu.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar