KAKVA BOMBA! LEONARD I GEORGE NOVI ČLANOVI LOS ANGELES CLIPPERSA!!!

KAKVA BOMBA! LEONARD I GEORGE NOVI ČLANOVI LOS ANGELES CLIPPERSA!!!

KAKVO JUTRO!!! KAKVE BOMBE U RANO PROKLETO JUTRO!!!!

KAWHI LEONARD KAO SLOBODNI AGENT POTPISUJE ZA LOS ANGELES CLIPPERSE MAKSIMALNI UGOVOR VRIJEDAN 142 MILIJUNA NA ČETIRI GODINE , A S NJIM DOLAZI I PAUL GEORGE!!

Kakva završnica free agencyja, kakav spektakl za kraj! Tek što smo se oporavili od ludila prvog dana i pomislili kako je najveće uzbuđenje prošlo Clippersi, odnosno Jerry West, su nam servirali vatromet dostojan kraja, te prouzročili tektonske poremećaje

I dok se o potencijalnom dolasku Leonarda špekuliralo mjesecima, razmjena koju su postigli s Oklahomom vezano za Georgea je došla kao grom iz vedra neba. Zauzvrat u redove Thundera idu Shai Gilgeous-Alexander, Danilo Gallinari, četiri nezaštićena izbora prve runde, jedan zaštićeni te prava na dvije zamjene izbora, točnije, Clippersi im šalju tri vlastita izbora prve runde za 2022.,2024. te 2026. godinu, dva izbora Miamia za 2021.(nezaštićeni) i 2023. godinu(zaštita od 1-14), te prava zamjene za 2023. i 2025. godinu.

Prema navodima mnogih insidera Leonard je duže vremena lobirao kod Georgea da napusti Oklahomu te mu se pridruži, sve dok nije i uspio u tome. Kao najveći izazov mu je predstavio dvoboje protiv Lakersa, odnosno LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa. Navodno je cijeli posao vezan oko dolaska Leonarda ovisio upravo o dolasku Georgea, bez čijeg dolaska ne bi bilo niti Kawhijevog prelaska u Clippse. Ideja o osnivanju super momčadi s LeBronom mu nije bila primamljiva, već je želio imati dodatnog All-Stara u Clippersima, te je jasno dao do znanja vlasniku Clippsa Steveu Ballmeru – dovedite mi Georgea i Vaš sam!

Nakon što ga je uspio privoliti na svoju stranu George je pred upravu Thundera iznio zahtjev za razmjenu. Stjerani u kut, Sam Priesti i ekipa su shvatili da nemaju druge opcije te su se bacili na dobivanje što boljeg paketa, u čemu su i uspijeli ako ćemo gledati samo broj izbora koje su dobili.

Kakav udarac za ambicije Lakersa koji su se smatrali glavnim favoritima za naslov! Cijelo vrijeme su oblijetali oko Leonarda, pokušavajući ga privoliti da im se pridruži, da bi na kraju dobili itekako bolan udarac te spoznaju da će se namučiti za status vladara Grada Anđela te Zapadne konferencije.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar