Jordan: Imao sam trovanje hranom za flu game

Jordan: Imao sam trovanje hranom za flu game

Michael Jordan je imao legendarnu utakmicu u petoj utakmici NBA finala 1997., a ta utakmica je poznata pod nazivom „flu game“. Postigao je 38 poena, 15 u četvrtoj četvrtini, a Bullsi su pobijedili Utah Jazz rezultatom 90:88. Jordan unatoč tom što se vidjelo da ima problema sa zdravljem, odigrao je 44 minute.

Ali u dokumentarcu „The Last Dance“ Jordan je rekao kako nije to bila gripa. Jordan je potvrdio kako je imao trovanje hranom, nakon što je jeo pizzu večer prije utakmice.

22 je, 22:30. Gladan sam. Pojeo sam pizzu. Sve sam sam pojeo, nitko drugi nije jeo. Probudio sam se oko 2:30 poslije ponoći, povraćao sam na sve strane. Nije bila to nekakva gripa ili nešto tako, bilo je to trovanje hranom“, izjavio je Jordan.

Dugogodišnji trener Jordana, Tim Grover, rekao je kako je pet ljudi došlo dostaviti pizzu, jer su svi htjeli vidjeti Jordana i kako je to igralo ulogu.

Slični su simptomi nekada između ove dvije stvari, ali bez obzira na sve to Jordan je odigrao nevjerojatnu utakmicu unatoč tome što je imao problema sa zdravljem.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar