Jon Leuer odlučio otići u mirovinu

Jon Leuer odlučio otići u mirovinu

Jon Leuer ima samo 31 godinu, ali nažalost Leuer je tijekom NBA karijere imao problema s ozljedom gležnja i još nekim drugim ozljedama. U posljednje tri sezone odigrao je samo 49 utakmica. Prošle godine Detroit Pistonsi razmijenili su ga u Milwaukee Bucksa kako bi stvorili prostora na salary capu, a onda brzo nakon toga Bucksi su ga otpustili.

Leuer nikako nije mogao biti potpuno oporavljen kako bi mogao se mogao vratiti na parkete, zbog toga nikako nije mogao pronaći novu momčad. Zato je odlučio preko svog Instagram profila objaviti odlazak u mirovinu.

Izabran je u drugoj rundi drafta sa sveučilišta Wisconsin u 2011 od strane Bucksa. Imao je 10,2 poena i 5,4 skoka za Pistonse u 2016.-17. Bio je solidan rotacijski igrač, imao je kvalitetu ostaviti utjecaja u momčadi.

Tijekom karijere igrao je za Buckse, Cavse, Grizzliese, Sunse i Pistonse. Zaradio je 37 milijuna u NBA-u, većinu toga od ugovora kojeg je dobio od Pistonsa u 2016. Ali nažalost tijelo nije bilo u mogućnosti biti na vrhunskoj razini za profesionalnu košarku.

Ta 2016.-17., bila je njegova najbolja godina u karijeri, ali nakon te sezone sve je krenulo nizbrdo s ozljedama i zbog toga je odlučio otići u mirovinu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar