Johnson o razmjeni Zupca: Pa nismo poslali igrača koji može donijeti naslov!

Johnson o razmjeni Zupca: Pa nismo poslali igrača koji može donijeti naslov!

NBA legenda i bivši predsjednik košarkaških operacija Los Angeles Lakersa Magic Johnson danas je gostovao u emisiji First Take. Stephen A. Smith mu je postavio nekoliko direktnih i škakljivih pitanja vezanih za njegov rad u Lakersima, a jedno od njih bilo je i o razmjeni u kojoj je naš Ivica Zubac završio u Clippersima, gdje je vrhunski odigrao ostatak sezone. *Prenosimo dijalog u slobodnom prijevodu.

MAGIC: „Jedini igrač kojeg smo mogli ponovno potpisati je bio Brook Lopez i tu priznajem grešku. Juliusu nismo mogli ponuditi ono što je dobio. Želio je dvije godine, mi smo mu mogli ponuditi samo jednu. To je bio dobar potez za njega, igrao je dobro. On ionako ne bi odgovarao uz LeBrona, trebao nam je netko tko će raširiti igru. E sad, Zubac, da se dotaknemo njega. Daj mi njegove brojke u Clippersima, pa nije ni igrao u seriji protiv Golden Statea!

S. A. SMITH: „Što hoćeš reći? Pa ima 21 godinu!

MAGIC: „Čekaj, slušaj me sad. LeBron James i Lonzo Ball su činili Zupca boljim igračem. Zašto? Pick and roll, rolanje prema košu i zakucavanja. On je trebao biti zaštićeni slobodni igrač. Znali smo da želimo preko ljeta iskoristiti cap-space za superstara. E sad, trebali smo raširiti igru, razmijenio sam ga jer sam želio vidjeti kako će to izgledati i nije nam uspjelo. Mislim, Zubac ima još dug put da bude poseban igrač, a mi smo morali napraviti neke promjene. Pa nije da smo razmijenili igrača koji Clippersima može donijeti naslov! Ali, što se tiče Brooka Lopeza, to priznajem da nisam dobro napravio.“

S. A. SMITH: „Usput, Zubac je imao 5 poena i 5,5 skokova u prosjeku.

MAGIC: „Čekaj, nisam te čuo, reci to malo glasnije!“

S. A. SMITH: „Rekao sam 5 poena i 5,5 skokova u doigravanju.“

MAGIC: „Hvala!“

Naravno, nije prošlo dugo i da se Ivica Zubac oglasi na Twitteru:

https://twitter.com/ivicazubac/status/1130498554663985154

Kroatist, filantrop i zaljubljenik u sve što je retro. Krvari zeleno - vodi stranicu Boston Celtics Hrvatska. Voli pročitati dobru knjigu, popiti dobro pivo i spremiti pokoju tricu, a nađe vremena i za koji članak.

1 Comment

Ostavite komentar