John Wall pamti sve igrače koji su se smijali Wizardsima

John Wall pamti sve igrače koji su se smijali Wizardsima

Prije prekida zbog pandemije koronavirusa, sezona 2019./2020. nije išla baš najbolje za Washington Wizardse. Iako su i dalje imali priliku uhvatiti playoff, ne mogu se pohvaliti s omjerom 24-40.

John Wall, koji se oporavlja od ozljede Ahilove tetive, nije imao izbora nego sjediti sa strane i gledati kako se njegovi suigrači, najčešće, muče. Tijekom tog vremena primijetio je kako pojedini mladi igrači iz protivničkih ekipa pogledavaju prema klupi Wizardsa i smiju se.

Razigravač Washingtona je u glavi bilježio imena svih tih igrača koje će natjerati da plate za to kada se vrati na parket.

“Kada ne igram, uvijek pratim igre svojih suigrača. Protivnički mladi igrači su ubijali našu momčad i sa smiješkom gledali prema našoj klupi i takve stvari. Zapamtio sam sve te igrače i ne mogu dočekati da im pokažem što znam i mogu”, rekao je Wall Mattu Barnesu i Stephenu Jacksonu u “All the Smoke” podcastu.

Što god se dogodi s ostatkom ove sezone, Wall u njoj neće sudjelovati. Uzbuđen je zbog povratka na parket sljedeće sezone na kojemu će “on i Wizardsi pokazati da nisu momčad s kojom se treba zafrkavati”. Dodao je i kako smatra da će njegova igra biti na većoj razini nego prije ozljede.

“Bit ću bolji nego ranije. Nisu vidjeli najbolje od Johna Walla, vidjeli su samo jedan klip.”

Glavni razlog iza Wallove samouvjerenosti nije samo potpuni oporavak od ozljede. Dugotrajni oporavak omogućio mu je da odmori cijelo tijelo i vrati se sa “svježim parom nogu”. U podcastu je objasnio i kako je tijekom svojih dominantnih sezona u ligi imao problema s bolovima u koljenu i peti koji su sada iza njega.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar