John Wall: Kad se vratim bit ću bolji nego ikada

John Wall: Kad se vratim bit ću bolji nego ikada

Ako se ova sezona nastavi igrač Washington Wizardsa John Wall sigurno neće biti dio momčadi. Wall je počeo trenirati i prije nego što je liga suspendirana, ali neće igrati sve do početka iduće sezone. Ali John Wall je rekao kako će biti bolji igrač nego što je to bio prije.

Bit ću bolji igrač nego što sam to bio prije. Pet godine prije ovoga sam bio All-Star igrač i igrao sam s ozljedama u koljenu i peti. Ljudi to ne znaju. Nisu još ni vidjeli najbolje od Johna Walla, vidjeli ste samo dio toga“, izjavio je Wall u razgovoru sa Stephenom Jacksonom i Mattom Barnesom u njihovoj emisiji „Up in Smoke“.

Wall će napuniti 30 prije iduće sezone, a njegova momčad je ove sezone bez njega prije zaustavljanja sezone imala omjer 24-40. Bili su na devetom mjestu na Istoku, 5,5 utakmica izvan playoffa. Washington će pokušati ponovno imati na parketu Bradley Beala i Walla.

Oba igrača su pod ugovorom za još dvije sezone nakon ove. Oba igrača također imaju opcije za treću godinu. Wall će u dvije godine zaraditi 85,6 milijuna, Beal 63,3, a Wall još ima opciju za 47,4 milijuna u trećoj sezoni nakon koju će sigurno izabrati.

Momčadi će pokušati napraviti razmjenu za Beala koji je nevjerojatan igrač i koji bi lagano u kvalitetnoj momčadi mogao pomoći u borbi za naslov. No, trebamo pričekati što će se sve dogoditi, a za prvu bilo bi sjajno opet vidjeti Walla na parketu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar