John Collins vjeruje kako je zaslužio maksimalan ugovor

John Collins vjeruje kako je zaslužio maksimalan ugovor

Atlanta Hawksi imaju prava na potpisivanje Johna Collinsa na višegodišnje produženje ugovora ovaj offseason. Druge momčadi su se raspitale o dostupnosti Collinsa tijekom trade deadlinea, ali nije od toga ništa bilo.

Collins vjerojatno upada u onu skupinu od produženja na četiri godine za 77 milijuna, ugovor koji je potpisao Domantas Sabonis s Indiana Pacersima prije početka ove sezone.

Collins, s druge strane, vjeruje kako je doakazo svoju vrijednost.

Mislim, vjerujem kako sam prioritet Hawksima što se tiče vrijednosti mlade jezgre“, počeo je Collins. „Mislim kako to nije upitno. Definitivno mislim kako sam njima prioritet. Za koliko novaca ? Ne znam osobno. Vjerujem kako je ovo jedinstvena situacija. Ali zaslužio sam veliki ugovor.“

Vjerujem kako sam kandidat za makismalan ugovor. Ako završim sezonu s prosjekom od 20 i 10, a ostali igrači koji imaju takav prosjek su također kandidati za maksimalan ugovor. To ja na Hawksima da odluče. Definitivno vjerujem kako sam zaslužio. Ali situacija u momčadi, salary cap i sve to, bit će pregovora oko novog ugovora“, rekao je za kraj Collins.

Hawksi bi možda mogli pričekati dok Collins ne postane zaštićen slobodan igrač, a to će biti 2021. Ove sezone Collins je odigrao 40 utakmica i u prosjeku ima 21,6 poena, deset skokova i 1,5 asistenciju i 1,6 blokada.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar