John Calipari: Knicksi ne bi trebali odustati od Kevina Knoxa

John Calipari: Knicksi ne bi trebali odustati od Kevina Knoxa

John Calipari, glavni trener na sveučilištu Kentucky pričao je o igraču New York Knicksa Kevinu Knoxu i njegovim problemima u NBA-u. Rekao je kako Knicksi ne bi još trebali odustati od bivšeg igrača Kentucky Wildcata.

On je bio tako mlad. Neki igrači su mlađi nego što to njihove godine pokazuju. I pogodite ? On je jedan od tih. On je bio najmlađi igrač na draftu. Treba vremena. Ono što ne želite uraditi, a to momčadi rade u ovoj ligi, je to da odustaju od mladih igrača prerano. I onda se igrač vrati dobar i počinju pitanja, a što da smo ga imali, dali smo ga prerano. Zašto smo to uradili?“, izjavio je Calipari.

Knox u drugoj sezoni ima 6,4 poena po utakmici, 2,8 skokova. U prvoj sezoni imao je 12,8 poena i 4,5 skokova po utakmici. Calipari je dodao kako Knoxu treba više vremena kako bi se razvio, ali kako će eventualno popraviti šut.

Knox trenutno ima šut iz igre 35,9%.

Mladim igračima treba više vremena kako bi se razvili, pogotovo kada su veliki. A igrači s njegovom visinom i sposobnostima, igra će doći njima. Ako ne možete šutirati, teško je postati važan igrač. Ali u NBA-u nakon određenog vremena dogodi se da igrač šutira bolje loptu“, rekao je za kraj trener sa sveučilišta Kentucky.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar