Joe Lacob, vlasnik Warriorsa: Biti ćemo više od košarkaške momčadi

Joe Lacob, vlasnik Warriorsa: Biti ćemo više od košarkaške momčadi

Proces koji je počeo 2010. kojeg predovodi vlasnik Joe Lacob doveo je Warriorse na nevjerojatnu razinu. U posljednje četiri godine osvojili su tri naslova, a prvi su kandidati za ovogodišnji naslov. Sve se to pretvorilo u nevjerojatno uspješan biznis.

Lacob je rekao kako je njegov plan imao tri faze kad je kupio Warriorse. A sada će polako ući u treću fazu.

Da vam budem iskren, ostavit ću vas samo na tome“, rekao je Lacob. „Reći ću samo to, gledajući ove faze, tri procesa, Warriorse, sve ove vježbe. Kupili smo ovu momčad s ciljem izgradnje šampionske momčadi, pretvoriti Warriorse iz neuspješne organizacije u jako uspješnu. To je prva faza.“

Onda je nastavio pričati i o drugoj fazi.

Druga faza ? Napraviti dobar biznis. Nije to bilo prije dobro. Znam kako će reći kako je to zbog toga što nije bila dobra košarkaška momčad, možda i je tako, ali očito je kako smo doveli sjajnu upravu ovdje. Uradili smo sjajan posao. Kreirali smo sjajan biznis, pružili smo našim klijentima puno dobrih stvari. Mislim kako smo jednih od boljih biznisa u NBA-u“, rekao je Lacob o Warriorsima.

A što će onda biti u trećoj fazi ?

Sada je pitanje što ćemo uraditi sa svim tim“, nastavio je Lacob. „To je treća faza. Morat ćemo razgovarati o tome, ali ja želim da ova momčad bude više od košarkaške momčadi. Želim da ovo bude zabavna, medijska i tehnološka kompanija. Ne samo momčad. To će postati jasno u idućim godinama. Možete vidjeti kako smo povezani i s eSportom. Imamo i druge stvari na kojima radimo. Možemo ovo potvoriti u nešto veće. To će postati očito poslije. Sada pokušavamo otvoriti sve ovo“, rekao je za kraj vlasnik Warriorsa.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar