Joakim Noah pred potpisom za Grizzliese

Joakim Noah pred potpisom za Grizzliese

Kako javlja Shams Charania za The Athletic, Memphis Grizzliesi će potpisati francuskog centra Joakima Noaha kojeg su prije dva mjeseca otpustili New York Knicksi. Noah i Memphis su protekla dva mjeseca imali dugotrajne pregovore koji će prema izvještaju Shamsa završiti narednog vikenda.

Noah je za Knickse u ljeto 2016. godine bio potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 72 milijuna dolara na nagovor tadašnjeg GM-a Knicksa velikog trenerskog maga Phila Jacksona. Taj potez Knicksa će se vrlo brzo pokazati pogrešnim što je kulminiralo da su Knicksi prije početka ove sezone dogovorili otkup s Noahom.

Francuski centar je za Knickse odigrao u dvije sezone samo 46 utakmica i postizao je 5,0 poena, hvatao 8,8 skokova i dijelio 2,2 asistencije za 22,1 minut u prosjeku. Noah je prije pet godina (sezona 2013/14) izabran za najboljeg obrambenog igrača lige, a čak je tri puta izabran u jednu od dvije najbolje obrambene petorke lige.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar