Jimmy Butler neće biti prioritet Clippersa

Jimmy Butler neće biti prioritet Clippersa

Los Angeles Clippersi bili su jedna od najaktivnijih ekipa minulog prijelaznog roka. Na najbolji mogući način tako su se riješili ugovora Blakea Griffina, razmijenili su Tobiasa Harrisa zajedno s Bobanom Marjanovićem te još nekolicinu igrača otpustili.

Otvoren prostor na salary capu učinit će Cipperse jednom od najpoželjnijih destinacija ovog ljeta. Od prije je poznat njihov interes za Kawhija Leonarda i Kevina Duranta. No, u tom društvu ipak se neće naći ime Jimmyja Butlera, za kojeg Clippersi navodno uopće nisu zainteresirani.

Butler je početkom sezone nakon velike drame razmijenjen iz Minnesote u Philadelphiju, te su 76ersi postali favoriti da mu ponude novi ugovor na ljeto. Jimmy u dresu Phile igra vrlo dobru sezonu bilježeći u prosjeku 19,5 poena, pet skokova te četiri asistencije.

Poznavajući Butlerovu ćudljivost i prijašnje sukobe s trenerima i kolegama, očekuje nas zanimljiv rasplet ove situacije koja će uvelike ovisiti o uspjehu 76ersa u tekućoj sezoni. Ostaje nam čekati ljeto i početak užarenog  free agencyja.

    Ostavite komentar