Jimmer Fredette u Panathinaikosu, Birch u Orlandu, Tyus Jones u Memphisu

Jimmer Fredette u Panathinaikosu, Birch u Orlandu, Tyus Jones u Memphisu

Minnesota je odlučila da neće izjednačiti ponudu za Tyusa Jonesa koji tako odlazi u Memphis. Na Floridu ponovno dolazi dolazi i Khem Birch koji nastavlja suradnju s Orlandom. Europa također dobiva novog igrača, Jimmer Fredette se opet nije snašao u ligi i ide u Panathinaikos.

Kako javlja Woj, Wolvesi neće ponuditi 24 milijuna na tri godine Jonesu koji tako odlazi u Memphis. Grizliji tako dovode mladog playmakera kao zamjenu Ja Morantu. Prošle je sezone imao 7 poena i 5 asistencija u prosjeku talentirani Jones.

Orlando produžuje vjernost Birchu. Kanađanin potpisuje na dvije godine u iznosu od šest milijuna dolara. Birch nije previše igrao prošle sezone. Od 2017. je na Floridi u gradu Disneylanda.

Europa dobiva kapitalca. Fredette se opet nije snašao u ligi, te nakon Kine i prošle sezone Sunsa, odlazi u Europu, u redove Panathinaikosa. Fredette tako odlazi u prvaka Grčke pokušati oživjeti karijeru. Prošle je sezone odigrao 6 utakmica u Sunsima.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar