Jerry West: Lakersima je bilo lako dovesti Jamesa

Jerry West: Lakersima je bilo lako dovesti Jamesa

Legenda Los Angeles Lakersa, 12 puta All-Star, osvajač NBA naslova iz 1971.-721 i logo NBA lige, Jerry West imao je i svoj komentar za potpisivanje LeBrona Jamesa u Lakerse. West je trenutačno član uprave Los Angeles Clippersa tako da je jako dobro upoznat sa situacijom u LA-u.

Bivši igrač Cleveland Cavaliersa, James, odlučio je otići u LA kako bi igrao zvijezdama u LA-u. To je novo poglavlje u karijeri i jedno u kojem vjerojatno neće završiti u NBA finalu i kako će se njegov niz prekinuti.

S obzirom na roster kakav su izgradili Magic Johnson i Rob Pelinka oko Jamesa, oni se još ne mogu nadati finalu. Ali zbog nekih drugih razloga ovo je bilo itekako atraktivno mjesto za LeBrona.

West je rekao kako ovo uopće nije bio težak potpis.

Uz dužno poštovanje Lakersima, koji su uradili sve dobro, ali LeBron nije bio težak slobodan igrač za potpisivanje. Htio je doći u LA, htio je doći u Lakerse. Točka. Ima obitelj za koju brinu. Ima ovdje kuću (dvije). Ima sina kojem želi ostanak u jednoj školi u LA-u. Bit će zvijezda zasigurno, ali ovdje je mjesto gdje se tu i tamo može izgubiti, može biti svoj. Ne možete to svugdje uraditi“, rekao je Jerry West o potpisu LeBrona.

James je superzvijezda u košarkaškom svijetu, ima ogroman ugovor s Nikeom, tu su i ostali sponzori. Sva pitanja izvan košarke su dobila lagan odgovor, ali sada ide ono glavno. Hoće li uopće Lakersi moći izgraditi momčad oko LeBrona koja bi donijela naslov Lakersima ?

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar