Jerry Colangelo i Gregg Popovich ostaju u reprezentaciji SAD-a unatoč odgađanju OI-a

Jerry Colangelo i Gregg Popovich ostaju u reprezentaciji SAD-a unatoč odgađanju OI-a

Jerry Colangelo i Gregg Popovich ostat će u košarkaškoj reprezentaciji SAD-a u 2021. Olimpijske igre u Tokiju za ovo ljeto su i službeno odgođene, ali što se tiče trenera sve će ostati isto.

Ono što smo obećali za 2020., to i dalje ostaje, svi smo predani ovoj momčadi“, izjavio je Colangelo. „Važno je riješiti nepoznato i ovaj virus. To će proći i onda ćemo se svi vratiti svojim poslovima.“

NBA će potencijalno morati riješiti raspored na drugačiji način i njihova sezona mogla biti isprepletena s Olimpijskim igrama.

Mi slijedimo vođu. Moramo čkeati što će se sve dogoditi i onda ćemo napraviti promjene“, nastavio je Colangelo. „Našim igračima NBA je na prvom mjesto, to je činjenica.“

Tako da momčad SAD-a bi mogla biti oslabljena na Olimpijskim igrama jer bi onda igrači koji nisu u utrci za naslov upali u momčad za Olimpijski turnir. No, za to ćemo morati još pričekati, najbitnije je prvo rješavanje virusa, a sve ostalo će biti lakši problemi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar