Jeremy Lin o prekrasnoj gesti Ellisa

Jeremy Lin o prekrasnoj gesti Ellisa

Vjerojatno najzabavniju košarku u karijeri Jeremy Lin je igrao za vrijeme druge sezone u NBA ligi u dresu New York Knicksa. Bio je prava senzacija, pogađao fantastične šuteve za pobjede i tih nekoliko mjeseci uživao je u slavi koju pruža NBA. No, tijekom svoje prve sezone u dresu Golden State Warriorsa, Lin je bio samo zamjenski razigravač.

Kao rookie, a nije zvijezda vjerojatno se očekuju priče o tome kako su ga maltretirali kao dio rookie procesa u NBA ligi. No, tijekom govora na nacionalnom sveučilištu Chengchi Taiwan, ispraičao je jako lijepu priču koja uključuje tada playmakera Warriorsa, Montu Ellisa.

To je bila priča o tome kako možete učiniti pravu stvar oko ljudi koja vas okružuju. Ušao je u ligi i imao je samo jedne traperice. Ellis je to smatrao neprihvatljivim i odlučio je kupiti Linu 20 pari traperica, svake se vrijedile po 200 dolara.

Monta Ellis bio je dio Warriorsa prije nego što su počeli dominirati. Njegov odlazak je bio proces za nove Warriorse, ali bez obzira na to što nije osvojio naslov, Ellis će zauvijek ostati kao jedan od omiljenih igrača u povijesti Warriorsa.

S druge strane Lin je fantastičnim nastupima u dresu Knicksa osigurao pozornost, ugovore, a s obzirom na to da je zaradio skoro 40 milijuna dolara u karijeri i kako će u iduće dvije godine dobiti još nešto više od 24 milijuna, vjerojatno je kako Lin sada nema problema s nedostatkom traperica.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar