Jayson Tatum ne bi imao ništa protiv da postane prvo lice Pelicansa

Jayson Tatum ne bi imao ništa protiv da postane prvo lice Pelicansa

Jayson Tatum je ime koje u svakoj ekipi u ligi budi interes, s talentom za zabijanje iz bilo koje pozicije na terenu i visokim samopouzdanjem s obzirom na godine, Tatum se brzo dokazuje kao jedan od najvećih Bostonovih asseta.

Ovaj 20-godišnji sophomore, još jednom je u centru zbivanja kada je u pitanju Bostonova želja da dovede Anthonyja Davisa. Nije prošlo dugo nakon što je Tatum izjavio kako bi i on sam sebe zamijenio za Anthonyja Davisa, sada su se počele širiti i glasine kako se uopće ne bi bunio kada bi do toga i došlo, u Pelicansima bi imao priliku da postane prvo lice franšize.

Tim MacMahon iz ESPN-a gostovao je u podcastu kod Briana Windhorsta:

˝Iako je samo glasina, navodno se Jayson Tatum ne bi bunio da bude poslan u New Orleans i tako dobije mogućnost da bude lice franšize negdje drugdje, zato što takvu priliku neće dobiti u Bostonu, barem ne u bliskoj budućnosti.˝

Naravno, Tatum bi mogao postati alfa i omega Celticsa ako se Kyrie Irving odluči na odlazak iz Bostona, ali ipak, ne bismo na to računali.

Boston je nakrcan talentom, što je naravno dobra stvar, ali u takvim se situacijama događa da neki igrači često ne dobiju priliku koju zaslužuju, odnosno postanu zabrinuti za svoj osobni napredak. Tatumu bi u Pelicansima bili predani ključevi franšize, takve brige bi za njega onda postale prošlost. Tatum je ugovorom za Boston vezan još dvije godine, tako da mu moć u pregovorima trenutno i nije najveća

Ovo mlado talentirano Bostonovo krilo ove sezone bilježi 16,4 poena, skupa s nešto više od šest skokova u 31,1 minuta po utakmici u prosjeku, iz igre šutira 45,3%, dok mu je postotak trice na 37,6%.

    Ostavite komentar