Jaylen Brown: Mi smo na misiji

Jaylen Brown: Mi smo na misiji

Igrač Boston Celticsa Jaylen Brown rekao je kako niti on niti njegovi suigrači nisu zabrinuti oko strogih pravila za sigurnost u izolaciji u Orlandu. Spremni su ostati izlorani od voljenih, obitelji u iduća tri mjeseca.

Oni su spremni žrtvovati vrijeme s obitelji kada je u pitanje NBA naslov.

Mi smo na misiji, svi ovdje”, rekao je Jaylen Brown u razgovoru s novniarima. “Ne želimo se previše žaliti oko ostalih stvari. Želimo biti fokusirani na ono što možemo kontrolirati i usmjeriti energiju na ono za što smo ovdje”, rekao je Jaylon.

Prije suspenzije Brown je imao 20,4 poena po utakmici što mu je naravno rekord karijere. Imao je i 6,4 skoka po utakmici, 2,2 asistencije i 1,1 ukardenu. Šutirao je 38% za tri, 49% iz igre.

Boston nije glavni favorit za osvajanje naslova pogotovo zbog Milwaukee Bucksa na Istoku, ali i zbog Los Angeles Lakersa i Los Angeles Clippersa na Zapadu, no definitivno imaju momčad koja može napraviti puno toga u nastavku sezone, pa čak i doći do naslova.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar