Jason Kidd kandidat za mjesto trenera Lakersa

Jason Kidd kandidat za mjesto trenera Lakersa

Kako je javio Adrian Wojnarowski Los Angeles Lakersi mogli bi na kraju sezone da otpuste trenera Lukea Waltona, a da na njegovo mjesto postave Jasona Kidda.

Bivši razigravač Dallas Mavericksa, Phoenix Sunsa, New Jersey Netsa i New York Knicksa te stanovnik Kuće Slavnih u Springfieldu Kidd je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Brooklyn Netse i Milwaukee Buckse. Jedan je od najzaslužnijih za napredovanje zvijezde Bucksa Giannisa Antetokoumpoa   do kandidata za MVP nagradu.

U jednom intervjuu je sam Kidd izjavio da bi volio da trenira Lakerse i LeBrona Jamesa.

Kao trener Netsa (jedna sezona) i Bucksa (tri sezone) Kidd ima ukupan score 183-190 , od čega mu je score s Bucksima 139-153 uz dva nastupa u playoffu.
Naravno, moramo sačekati kraj sezone i vidimo najprije hoće li Lakersi zbilja otpustiti Waltona (poszoje realne šanse jer nije izborio nastup u playoffu unatoč dolasku Jamesa u LA), te hoće li na njegovo mjesto zbilja postaviti Jasona Kidda.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar