James Wiseman ne želi u Minnesotu zbog Townsa

James Wiseman ne želi u Minnesotu zbog Townsa

Na predstojećem NBA draftu privilegiju prvog odabira imat će Minnesota Timberwolvesi. Slijede ih Golden State Warriorsi i Charlotte Hornetsi.  James Wiseman, koji slovi kao najizgledniji kandidat  za prvi pick ovogodišnjeg izbora, navodno ne želi biti odabran od strane Wolvesa zbog prisutnosti Karl-Anthonyja Townsa u spomenutom klubu. Glasinu prenosi novinar ESPN-a Brian Windhorst.

Wiseman ne želi doći u Minnesotu jer je Karl-Anthony Towns tamo. Koliko ja razumijem, Wiseman ne želi imati ikakvog posla s Wolvesima“, na podcastu The Scoop izjavio je Windhorst.

Wisemanovo rezoniranje je sasvim logično. Vukovi već imaju 24-godišnjeg centra na kojem grade napadačke akcije, a iako bi uz Townsa mogao igrati „četvorku“, Jamesu najbolje odgovara uloga modernog centra.

Postavljanje bloka, napadanje obruča i povremena trica nije igra koja bi se dobro nadopunjavala s igrom Minnesotinog startnog centra. Wiseman, međutim, nema puno manevarskog prostora kada je u pitanju sabotiranje svojeg budućeg NBA odredišta. Može odbiti razgovor i/ili trening, ali u konačnici Wolvesi ga ipak mogu odabrati.

Za potencijalnu razmjenu najviše su zanimanja pokazali Hornetsi, a Wolvesi su se nedavno sastali s LaMelom Ballom. Na konačne odgovore i dogovore klubova moramo čekati još samo šesnaest dana.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar