James i Giannis i dalje u vodstvu za All-Star, popis izazvao brojne rasprave

James i Giannis i dalje u vodstvu za All-Star, popis izazvao brojne rasprave

Do AllStar utakmice je preostalo nešto više od mjesec dana, a sinoć nam je stiglo i drugo stanje glasova navijača, koje zasigurno ima određenih iznenađenja.

Prvo mjesto i dalje uvjerljivo drže LeBron James (2.779.812) na Zapadu odnosno Giannis Antetokounmpo (2,670,816) na Istoku, dok su iza njih Luka Dončić (2,220,077) i Stephen Curry (2,094,158), odnosno Kyrie Irving (2,381,901) te Kawhi Leonard (2,092,806).

Trenutno stanje je izazvalo dosta kontroverzi, s obzirom na to da se na popisu trenutno nalaze DeMarcus Cousins na Zapadu, unatoč činjenici da nije odigrao niti minute do sada, a na Istoku Vince Carter te Jeremy Lin.

Krajnji rok za glasanje je 21.01 u 23:59, a par dana nakon toga kapetani će u televizijskom prijenosu odrediti startere.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar