James Harden želi biti razmijenjen u Netse

James Harden želi biti razmijenjen u Netse

Očekivali smo neke promjene na početku offseasona, ali već sada imamo glavnu vijest kako James Harden želi otići iz Houston Rocketsa, a uz to želja mu je i Philadelphija.

“Ali Harden želi otići iz Houstona. Pokušava na silu doći u Brooklyn. Želi se pridružiti novoj supermomčadi i ponovno zaigrati s bivšim suigračem Kevinom Durantom”, izjavio je novinar Houston Chroniclea Brian T. Smith.

Rocketsi će možda ostati i bez Russella Westbrooka koji također želi otići iz momčadi. No, najveće pitanje je što mogu dobiti Rocketsi za Hardena, imaju li dovoljno Netsi za ovu razmjenu.

Netsi imaju nekoliko budućih pickova prve runde, imaju igrače za razmjenu poput Carisa LeVerta, Spencera Dinwiddiea i Jarrattea Allena, ali momčad nema dobro sjećanje na velike razmjene.

Posljednji put kada su imali veliku razmjenu bilo je kada su došli i Kevin Garnett Paul Pierce. A tada su ih Celticsi pošteno opljačkali. Trajao je povratak Netsa na scenu od tada, a sigurno je kako će o ovoj razmjeni dobro razmisliti.

S druge strane Rocketsi bi mogli krenuti u rebuild. Nakon nekoliko sezona gdje su se pokušali boriti za naslov, sada je možda vrijeme za neke veće promjene.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar