James Ennis završio u 76ersima

James Ennis završio u 76ersima

Nakon što su sinoć u trostrukoj razmjeni iz Sacramento Kingsa doveli Imana Shumperta te iz Cleveland Cavsa Nika Stauskasa i Wadea Baldwina, čelnici Houston Rocketsa ne miruju zadnjeg dana trade deadlinea.

Kako javlja Shams Charania u Sixerse su poslali krilnog centra Jamesa Ennisa, u zamjenu za pravo razmjene izbora druge runde drafta 2021. godine. Ennis je u NBA ligu došao 2013.godine kada su ga kao 50.izbor ukupno izabrali Atlanta Hawksi. No za Hawske nije zaigrao. Prva momčad u NBA ligi su mu Miami Heat.

Osim Heata, u ligi je nastupao još za Memphis Grizzliese, New Orleans Pelicanse, Detroit Pistonse i od ljetos za Houston Rocketse. Razmjenom Ennisa u Sixerse Rakete su uštedjele na porezu te će sada platiti samo 2,4 milijuna, umjesto preko 14 koliko je trebalo prema procjenam na početku sezone. Sixersi će zbog viška igrača morati otpustiti Malachija Ricahardsona kojeg su sinoć doveli iz Toronto Raptorsa.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar