Jamal Murray van parketa na neodređeno zbog ozljede gležnja

Jamal Murray van parketa na neodređeno zbog ozljede gležnja

S obzirom na to kako se dogodila ozljeda, moglo je biti puno lošije za Denver Nuggetse. Jamal Murray je trebao pomoć kada je napuštao teren u srijedu nakon ozljede gležnja. Murray je pokušao zatvoriti tricu Terryja Roziera, ali je stao na njegovo stopalo. Nakon pregleda, snimke su bile negativne.

Nema ozbiljnijih oštećenja i trebao bi propustiti nekoliko utakmica, ali još nije određen njegov datum povratka.

Ovo je udarac za Nuggetse koji imaju devet poena manje na sto posjeda kada je Murray van parketa. najviše problema je u napadu kada nemaju njega jer on često ide na akcije s Nikolom Jokićem. Više minuta će dobiti Monte Morris.

On će biti van terena na neodređeno, očito. Samo mu pokušavamo dati više vremena za oporavak, ali želimo ga što prije. Nemamo sada nekih vijesti, ali ne očekujemo ga baš brzo u momčad“, izjavio je glavni trener Mike Malone.

Murray ove sezone ima 17,6 poena po utakmici, 4,6 asistencija, 4,1 skok i 1,4 ukradenu. odigrao je 40 utakmica ove sezone.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar