Jabari Parker žali: Želio sam ostati u Bucksima

Jabari Parker žali: Želio sam ostati u Bucksima

Drugi izbor drafta 2014. godine Jabari Parker u NBA ligu je ušao na velika vrata. Izabran je od strane Milwaukee Bucksa, ali početak NBA karijere nije bio previše bajan. Dvije operacije koljena usporile su razvoj ovog talentiranog krila koji je nakon četiri sezone napustio Wisconsin.

Danas kao član Atlante Hawksa vratio se u Milwaukee gdje je bio očaran dvoranom Bucksa.

“Zaista je sjajno što su izgradili ovu dvoranu. Nažalost nisam imao priliku da nastupam u novoj dvorani, ali mi je jako drago što se grad razvija u pravom smjeru”, izjavio je Parker te dodao:

“S druge strane mi je žao što nisam više dio Bucksa, ali sve ovo je jedan veliki biznis i što je tu je. Moram priznati da mi Milwaukee pomalo nedostaje i zaista mi fali igranje košarke ovdje u Bucksima.”

Nakon što je istekao rookie ugovor, Jabari je potpisao dvogodišnji ugovor s Chicago Bullsima nakon čega je poslan u Washington Wizardse. No pred početak tekuće sezone potpisao je ugovor s Atlanta Hawksima uz player opciju na drugoj godini ugovora. Stoga, Parker ne isključuje mogućnost povratka u dres Bucksa.

“Nikada neću isključiti opciju da se vratim ovdje i nastavim svoju karijeru kao Buck. Ponavljam da mi je teško palo što nisam uspio ostati ovdje, jer sam imao veliku želju ostati igrač Bucksa.”

Teške ozljede koljena nisu usporile Jabarija da nastavi NBA karijeru, a danas u Hawksima prosječno zabija 17,8 poena uz 6,6 skokova za nešto više od 28 minuta na terenu.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar