Jabari Parker traži max ugovor?

Jabari Parker traži max ugovor?

Prema nekim natpisima iz američkih medija, igrač Milwaukee Bucksa Jabari Parker htio je maksimalan ugovor. To se naravno nije dogodilo. No, koliko su Bucksi ponudili prije nego što je istekao rok za produženje rookie-scale ugovora?

Bucksi su tijekom desetog mjeseca prošle godine bili spremni ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan 54 milijuna dolara… Dvije strane su razgovarale o mogućem kraćem ugovoru, nekom četverogodišnjem ugovoru. Ipak najviša ponuda Bucksa bila je 18 milijuna po sezoni“, prenosi Zach Lowe, novinar ESPN-a.

Parker je dobar igrač i ima potencijala, ali maksimalan ugovor ? Nema baš dobru tricu, a i nažalost imao je dva puta potrgane ligamente na istom koljenu. Njegova budućnost je upitna. Ima još do kraja sezone puno utakmica, plus playoff. Ima vremena za dokazivanje, a ovo ljeto bit će slobodan igrač. Ako se dokaže možda i dobije ugovor koji je blizu maksimalnom…

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar