Jabari Parker potpisao za Hawkse

Jabari Parker potpisao za Hawkse

Puno se očekivalo od Jabari Parkera u dresu Milwaukee Bucksa, ali nažalost ozljede su spriječile ispuniti puni potencijal. Proveo je u dresu Bucksa četiri sezone, a nakon toga je igrao još po pola sezone u dresu Chicago Bullsa i Washington Wizardsa. Parker je potpisao ugovor i s četvrtom momčadi u karijeri. Dobit će dvogodišnji ugovor od Atlanta Hawksa vrijedan 13 milijuna dolara, a druga sezona je player opcija za Parkera. Prošle godine imao je isti broj asistencija i izgubljenih lopti, a trica nije na razini na kojoj se očekivalo.

Nije se uklopio u dresu Bullsa, a vidjet ćemo može li se uklopiti u mladu momčad Hawksa. Oni su prošle godine izabrali dva sjajna igrača u Trae Youngu i Kevinu Huerter. U budućnosti bi Hawksi mogli napraviti jako dobar posao. Trenutno Hawksi žele pronaći duge igrače. Young i Huerter bi trebali biti starteri, kao i John Collins. Hawksi moraju pronaći igrači koji će im pomoći ojačati još obranu.

Parker je visok, dug igrač, ali teško je očekivati od njega da će uraditi nešto u obrani. Hawksi će morati pronaći najbolju kombinaciju u rotaciji za Parkera kako bi ga što bolje iskoristili.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar