J.R. Smith pred potpisom za Lakerse

J.R. Smith pred potpisom za Lakerse

Posljednje čega se sjećamo oko J.R. Smitha u NBA ligi je finale 2018. godine između Golden Statea i Clevelanda i scena kada zaboravlja rezultat.

Sada će dobiti priliku promijeniti taj narativ.

Prema posljednjim informacijama, Smith bi se trebao ujediniti s LeBronom Jamesom u Los Angeles Lakersima koji neće moći računati na Averyja Bradleyja u nastavku sezone.


Lakersima je potreban šuter, ali je pitanje u kakvom će se stanju pojaviti Smith, koji će tijekom doigravanja napuniti 35 godina, te koji je posljednje tri godine u silaznoj putanji.

Smith ima dobru kemiju s LeBronom, ali će najvjerojatnije biti iza Dannyja Greena, Kentaviousa Caldwella-Popea, Alexa Carusa i Rajona Ronda u rotaciji na perimetru. Iako bi im Smith mogao donijeti dubinu na trici, Lakersima će faliti Bradleyjeva obrana što J.R. sigurno neće moći duplicirati.

Smith, Dion Waiters, Dwight Howard i JaVale McGee igraju za istu momčad…ili da se bolje izrazimo, igraju za jednog od favorita za prsten.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar