J.B. Bickerstaff potpisao trogodišnji ugovor s Memphis Grizzliesima, ostaje njihov prvi trener

J.B. Bickerstaff potpisao trogodišnji ugovor s Memphis Grizzliesima, ostaje njihov prvi trener

Tijekom regularne sezone čule su se glasine da Memphis Grizzliesi hoće da ,,maknu“ epitet ,,privremeni“ trener pored imena J.B. Bickerstaffa. Sada je to i zvanično učinjeno. Bickerstaff je prema CBS Sportsu potpisao novi trogodišnji ugovor s ,,Medvjedima“ iz Elvisovog grada.

Tridesetdevetogodišnji Bickerstaff je sezonu počeo kao pomoćnik Davidu Fizdaleu, ali je nakon lošeg uvoda u sezonu i omjera 7-12 Fizdale postao višak, a čelnici su kao privremenu zamjenu postavili Bickerstaffa.

Iako vrlo mlad za trenera, Bickerstaff već ima iskustva u NBA ligi kao pomoćni trener (Charlotte Hornetsi, Minnesota Timberwolvesi i Houston Rocketsi)

Grizzliesi mu nisu prva momčad koju vodi kao glavni trener. Kada su Rocketsi u prosincu 2015. godine dali otkaz Kevinu McHaleu, Bickerstaff ga je naslijedio i odveo Rocketse do playoffa i ispadanja u prvoj rundi od Golden State Warriorsa.

Kao glavnom treneru Grizzliesa, Bickerstaffa ne čeka lagan posao. Momčad treba vratiti bar u playoff, Marc Gasol i Mike Conley Jr. više nisu u cvijetu mladosti. Možda se Grizzliesima posreći na draft lutriji i samom draftu, jer će prema procjenama imati sigurni top 5 izbor.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar