J.B. Bickerstaff: Drummond je pravi profesionalac u ovim teškim uvjetima

J.B. Bickerstaff: Drummond je pravi profesionalac u ovim teškim uvjetima

J.B. Bickerstaff odgovorio je na kritike zbog toga što Cleveland Cavaliersi ne koriste Andre Drummonda dok ga momčad pokušava razmijeniti. Najviše je pričao o tome Draymond Green, a Bickerstaff je svjestan njegovih komentara, no nije rekao je li se ne slaže s njim.

Draymond je izjavio kako igrači imaju pritisak kada žele promijeniti momčad, onda ih svi napadaju, ali kada momčad pokušava razmijeniti igrača onda je sve uredu.

Nijedno mišljenje ne bi trebalo utišati”, izjavio je Bickerstaff. “Očito razgovori koje smo imali s našim igračima što se tiče ovog procesa. Ali naši igrači imaju pravo reći što misle, što je najbolje za organizaciju.  Uvijek bi trebalo tako biti, dvosmjerna komunikacija.”

Bickerstaff je pohvalio profesionalnost Drummonda u ovim teškim uvjetima.

On je sjajan. Nevjerojatan je kroz ovu cijelu stvar i nije lagano.”

Drummond nije igrao posljednje dvije utakmice Cavsa, a tako će se nastaviti sve dok ne bude razmijenjen. Iduće sezone Drummond će biti slobodan igrač.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar