Izvučeni parovi za March Madness 2019. godine

Izvučeni parovi za March Madness 2019. godine

Najuzbudljiviji dio NCAA lige, March Madness napokon je pred nama. Sinoć smo dobili parove ekipa koje će se boriti za naslov u NCAA-ovom natjecanju.

Istočna regija

Na Istoku se favorit zna. Duke predvođen Zionom Williamson pobjeđuje sve pred sobom i juri prema trofeju. Netko tko bi im mogao zaprijetiti je Michigan State, no Duke je apsolutni favorit u istočnoj regiji i nitko ne misli da bi mogli ispasti, barem do Final foura.

Južna regija

Najviše favorizirana ekipa na jugu je Virginia predvođena sjajnim bek šuterom Kyleom Guyjem. Netko tko bi im mogao pokvariti ulaz u Final four je ekipa Tennesseeja predvođena Grantom Williamsom i Jordanom Boneom.

Srednjezapadna regija

Apsolutni favorit Srednjezapadne regije je North Carolina prevođena Cameronom Johnsonom i Cobyjem Whiteom. Mnogi misle da North Carolini trenutno nitko ne može zaprijetiti pa ni drugoplasirana sjajna ekipa Kentuckyja.

Zapadna regija

Gonzaga Bulldogs bit će vjerojatno najteža ekipa za pobijediti u Zapadnoj regiji, a i van nje. Tvrda obrana i sjajna igra pod trenerom Markom Fewom i najboljim igračem Ruijem Hachimurom može dovesti Bulldogse daleko. Najzanimljivija ekipa koja nije rangirana u top 3 na Zapadu je svakako Murray State predvođena sjajnim Jaom Morantom. To je klasična underdog ekipa koja bi mogla otići daleko.

Najuzbudljiviji dio NCAA-a je pred nama. Prvu utakmicu natjecanja igraju FDU i Prairie View.

Veliki navijač Lakersa od sedme godine života. Osim NBA-a prati i ostale američke sportove poput NFL-a, a tu se još nađu Formula 1, nogomet i mnogo toga ostalog. Samo Zadar!

    Ostavite komentar