Isaiah Thomas blizu povratka na parket

Isaiah Thomas blizu povratka na parket

Los Angeles Lakersi su 29. ožujka 2018. godine na svom Twitter profilu objavili kako je Isaiah Thomas uspješno operirao kuk i da ga čekaju četiri mjeseca oporavka. 30-godišnji razigravač je u međuvremenu potpisao jednogodišnji ugovor za Denver izjavivši i da napokon ne osjeća bol te da će sigurno biti spreman za trening kamp u rujnu. Rujan je došao i prošao, počela je i sezona a Thomasa nije bilo ni na treningu.

Mike Malone je ubrzo stao pred novinare kojima je rekao da ne žele žuriti i da će Thomas zaigrati tek kada bude potpuno spreman. Čini se da je nakon skoro godinu dana od operacije i sedam mjeseci od predviđenog povratka, to vrijeme napokon došlo. Nuggetsi su ga jučer poslali u razvojnu ligu na treninge, a na NBA parkete bi se mogao vratiti već sljedeći tjedan.

Teško je prognozirati u kakvom će se stanju Thomas vratiti, ali raduje nas činjenica da je ovaj razigravač, koji je u posljednje dvije godine prošao dosta toga, spreman za igru i da se napokon može fokusirati samo na košarku.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar