Isaiah ne želi ulaziti s klupe

Isaiah ne želi ulaziti s klupe

All-Star razigravač Isaiah Thomas nakon pola sezone napustio je tabor Cleveland Cavaliersa te je putem tradea razmijenjen u LA Lakerse. Odmah nakon oficijelnog tradea pojavile su se špekulacije da bi Thomas mogao dobiti otkup ugovora i time postati slobodan igrač na tržištu.

Kako prenose novinari ESPN, uprava Lakersa na čelu s Magicom Johnsonom i Robertom Pelinkom izjavila je kako planiraju zadržati Thomasa na rosteru:

„U razgovoru s Isaiahom vidjeli smo da je uzbuđen zbog dolaska u Los Angeles. Njegov otac je odrastao u Inglewoodu i njemu će biti čast da bude dio Lakersa. Za sada nam je Lonzo Ball ozlijeđen tako da nam treba playmaker koji ima velikog iskustva, uz to Thomas može zabijati i asistirati. Sretni smo što ga imamo na rosteru i vjerujemo kako će njegovo liderstvo podignuti naš nivo igre na novu razinu“, rekao je legendarni Magic te dodao:

„Nije bitno da li si starter u ekipi ili ne. Ono što je važno jeste koliko minuta provedeš na parketu. Moram priznati da će Thomas imati dosta minuta na raspolaganju.“

Izjava Magica indirektno govori kako će Thomas biti prvi izbor s klupe Luka Waltona, dok s druge strane agent novog Lakera, Aaron Goodwin ima drugačije mišljenje. U tekstualnom razgovoru s novinarima ESPN-a, Goodwin je kazao kako su očekivali otkup ugovora te je velikim slovima napisao:

„ISAIAH NEĆE ULAZITI S KLUPE!“

Bilo kako bilo, Thomasa ćemo gledati kao startera, barem dok se Lonzo ne vrati, prema riječima Johnsona koji otvoreno smatra je Ball startni razigravač ekipe Lakersa. Što će biti kada se oporavi od ozljede koljena ostaje da vidimo.

No, jedno je sigurno, a to da je veliki teret na leđima omalenog Thomasa koji se treba dokazati da zaslužuje debeli ugovor s obzirom na ljeto postaje slobodan igrač, a nakon ove neslavne epizode u Cavsima teško da će se menadžeri otimati za njega, ako što je bio slučaj nakon sezone pod palicom Brada Stevensa u Bostonu.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar