Ipak se može bez Brooksa: Ariza u Wizardse, Oubre i Rivers put Arizone

Ipak se može bez Brooksa: Ariza u Wizardse, Oubre i Rivers put Arizone

Nakon sinoćnjeg neuspjelog pokušaja razmjene s Memphisom, u kojoj se nisu uspjeli dogovoriti kojeg Brooksa žele ubaciti u razmjenu (mogli su slobodno i Scoota Brooksa ubaciti, kad im je toliko stalo do Brooksa u paketu), Washington i Phoenix su uspjeli dogovoriti razmjenu bez treće strane, a razmjena glasi: Trevor Ariza se vraća u glavni grad, a put Arizone idu Kelly Oubre te Austin Rivers.

 

U ovoj priči na kraju nema izbora drafta, tako da je riječ o gotovoj razmjeni koja će biti odobrena već danas od strane lige.

Na ovaj način su na kraju profitirale obje strane, barem teoretski: Wizardsi su dobili iskusno pojačanje na krilnim pozicijama koje će im pomoći u pokušaju lova na doigravanje, a Sunsi toliko potrebnog igrača na poziciji razigravača, usput nadoknadivši tijelo na krilu.

Koliko će ova razmjena uspjeti u praksi ostaje nam tek da vidimo.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar