Indiana želi Haywarda

Indiana želi Haywarda

Gordon Hayward na meti je Indiana Pacersa.

Svi se nerado sjetimo otvaranja sezone 2017./18., utakmice Boston Celticsa i Cleveland Cavaliersa u kojoj se dogodio Haywardov strašan prijelom noge na koji nitko nije mogao ostati ravnodušan. I to nakon samo pet minuta u dresu Kelta, nakon fantastičnih sedam godina u Utah Jazzu.

Iako je prošle sezone pokazao kako još uvijek može igrati na visokoj razini i iako je postizao solidnih 17,5 poena i hvatao 6,7 skokova po susretu, njegova plaća od 34 milijuna godišnje težak je teret za platnu listu Celticsa i već se neko vrijeme priča kako uprava kluba traži potencijalni trade paket koji bi mogli dobiti za njega.

Kao jedan od najzainteresiranijih kupaca spominje se Indiana, momčad pometena od strane Miami Heata u prvom krugu ovogodišnjeg doigravanja. Pacersi se nadaju da bi im 30-godišnji Hayward mogao pomoći da dogodine odu i dalje od toga.

A valja i napomenuti da je Hayward rođen u Indianapolisu te da je od strane Jazza odabran kao 9. na draftu iz 2010. godine, nakon dvije jako dobre sezone na sveučilištu Butler. A znate li gdje se nalazi to sveučilište? Naravno, u Indianapolisu.

    Ostavite komentar