Indiana produžuje suradnju s McMillanom

Indiana produžuje suradnju s McMillanom

Nakon prošlosezonskog odlaska Paula Georgea u redove Oklahome mnogi analitičari su bili složni u tome kako je pred Indianom razdoblje tankiranja te borba za što bolji izbor na draftu.

Na kraju sezone stvari su bile potpuno drugačije – Pacersi su zabilježili omjer 48-34 s kojim su izborili peto mjesto na Istoku, u doigravanju su Cleveland odvukli do sedme utakmice, a u Victoru Oladipu su dobili svog franšiznog igrača za narednih par sezona.

Sada je došao red da se osoba zaslužna za odličnu sezonu i nagradi. Kako javlja Adrian Wojnarowski čelnici franšize su odlučili nagraditi trenera Natea McMillana novim ugovorom, te s njim nastaviti unaprjeđivati ekipu i probati nadmašiti prošlogodišnji uspjeh.

McMillan je imao još jednu godinu ugovora ispred sebe za odraditi, a detalji novog ugovora još uvijek nisu poznati. Ove sezone je dobio dodatnu dubinu na rosteru dovođenjem Tyrekea Evansa i Douga McDermotta, te biranjem Aarona Holidaya na draftu, te su u klubu uvjereni kako je u stanju ponoviti prošlosezonski uspjeh.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar