IMAMO TRADE! Leonard u Kanadu, DeRozan u Teksas.

IMAMO TRADE! Leonard u Kanadu, DeRozan u Teksas.

GOTOVO!

Najveća sapunica koju je liga vidjela u zadnjih par sezona je napokon doživjela svoj kraj- Kawhi Leonard i Danny Green idu u Toronto Raptorse, dok u suprotnome smjeru idu DeMar DeRozan, Jakob Poetl te zaštićeni izbor prve runde drafta 2019. godine. Izbor je zaštićen od 1-20-og mjesta, nakon toga se pretvara u dva izbora druge runde.

Jutros po našem vremenu košarkaški svijet je uzdrmao Shams Charania objavom kako su pregovori između ova dva kluba u punom tijeku, te kako je stvar skoro pri kraju.

Kada su istu vijest potvrdili Adrian Wojnarowski i Chris Haynes bilo je jasno da ćemo danas napokon doživjeti kraj sage koja traje mjesecima.

Unatoč nezadovoljstvu Leonarda i DeRozana zbog selidbe (Kawhi ne želi u Raptorse, DeRozan ne želi napuštati Toronto) stvar je ipak uspješno privedena kraju, te su ostale sitnice za dogovoriti. Prema informacijama kojima raspolaže Woj ovaj trade je već par dana blizu završetka, unatoč tome što je par puta skoro došlo do propasti u pregovorima. Navodno je predsjednik Toronta Masai Ujiri tek sinoć obavijestio DeRozana o ovome, što je igraču teško palo. Svoje nezadovoljstvo je izrazio i na Instagramu gdje je u priči napisao kako “više nikome ne možeš vjerovati jer je lojalnost umrla, unatoč svemu što si učinio za njih.”.

Danas tijekom dana ova razmjena će i službeno biti dogovorena.

U paketu će biti više igrača s obje strane, no još se čeka vijest tko je točno uključen.

KnicksNation. Odvjetnik lika i djela Carmela Anthonya.Pobornik dobre pive i dobre klope. Na basketu vječno igrač manje, zato se drži tipkovnice.

    Ostavite komentar