Iguodala: Curry i Green su kao Brady i Gronkowski, samo crna verzija

Iguodala: Curry i Green su kao Brady i Gronkowski, samo crna verzija

Jedan od najboljih obrambenih igrača današnjice Andre Iguodala usporedio je kemiju između suigrača Stephena Curryja i Draymonda Greena s kemijom zvijezda američkog nogometa – Tomom Bradyjem i Robom Gronkowskim.

„Oni su Brady i Gronk, ali crna verzija“, rekao je Iguodala reporterima pa ga je Curry odmah pitao na koga misli, pa mu je MVP finala 2015. godine rekao kako misli na njega i Greena.

Curryju su veoma lijepo sjele riječi njegovog suigrača pa je odmah dao izjavu:

Razumijemo što obojica radimo dobro i loše. Uvijek je tu za tebe. Čini cijelu ekipu boljom. Čini mnogo stvari što otvara prostor za mene, i obrnuto. On je pun paket. Dobivaš pomalo od svega s njim. On zna da može biti svoj i mi mu nećemo to zabranjivati.

Čim je čuo što njegovi igrači govore o njemu, najbolji defenzivac lige također je morao dati izjavu.

Među nama je kemija koja se nije vidjela mnogo puta u povijesti lige. Mi ne dolazimo iz sličnih pozadina. Različiti smo na mnogo načina. No, isto tako smo isti u mnogo situacija, oboje želimo pobijediti, oboje činimo sve kako bismo pobijedili, oboje smo izuzetno konkurentni i nesebični smo. Kad sve te stvari spojite zajedno, dobijete sastojke za uspjeh.

Unatoč tome što je Brady osvojio šest naslova prvaka NFL-a, zajedno u tandemu s Gronkowskim u Patriotsima osvojio je tri naslova kao što su i Curry i Green. Golden State Warriorsi su glavni favoriti za naslov i bit će veoma zanimljivo vidjeti može li ih netko zaustaviti na putu ka naslovu.

Veliki navijač Lakersa od sedme godine života. Osim NBA-a prati i ostale američke sportove poput NFL-a, a tu se još nađu Formula 1, nogomet i mnogo toga ostalog. Samo Zadar!

    Ostavite komentar