Igrač LSU-a Wayde Sims ubijen

Igrač LSU-a Wayde Sims ubijen

Ne prestaju stizati loše vijesti iz sfere koledž košarke, a nakon one loše o operaciji srca Shareef O’Neala, novosti su prešle u kategoriju tragičnih. Član Louisiana State sveučilišta Wayde Sims pronađen je mrtav u blizini kampusa Southern Universityjaprema tvrdnjama policije iz Baton Rouge okruga. Tijelo je pronađeno u petak u ranim jutarnjim satima, a prema tvrdnjama forenzičara i članova krim policije utvrđeno je kako se radi o ubistvu do kojeg je došlo nakon pucnjave iz vatrenog oružja.

Policija je potvrdila da je Sims preminuo u bolnici jer je još davao određene znakove života nakon što je pronađen kod jednog od restorana na Harding bulevaru te je zatim prevezen u obližnju bolnicu. Nitko još nije uhićen no navodno postoje očevici koji su vidjeli ‘vatreno krštenje’, a policija zbog istrage koja je u tijeku ne smije dati više informacija. Prema navodima osoba bliskih njegovom krugu ljudi, Sims je još jedan mladić koji je bio poznat na ulicama, ali i često vezan za problematično društvo.

Ništa od ovoga ne umanjuje činjenicu da je još jedan mladi život ugašen i svjestan je toga Joe Alleva koji je kao zamjenik direktora LSU sveučilišta bio zgrožen ovim činom: „Gubitak Waydea je nešto katastrofalno, još uvijek ne vjerujemo što se dogodilo i nismo svjesni cijele situacije. Nema riječi kojima bi opisao našu trenutnu tugu prema njegovim roditeljima, bio je divan mladić obožavan od strane svojih prijatelja. Molimo za njegovu obitelj i pružit ćemo im svu moguću podršku, Bog neka blagoslovi našeg Wayde Simsa“, shrvan je izjavio Alleva.

Njegov trener Will Wade jedva je došao do par riječi te je uspio suspregnuti suze: „Mi smo uništeni, molite za Waydea, njegovu obitelj i sve nas. Ovo je strašno“, jedva je izustio Wade. Sims se pripremao za svoju juniorsku godinu, a za popularne Tigrove odigrao je 63 utakmice u protekle dvije godine te je u njima bilježio šest poena i 3,3 skoka po utakmici. Dakle, na ulicama u SAD-u ništa novo – još jedan 20-godišnjak mrtav nakon filmskog obračuna.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar