Hrvatska nije uspjela dovršiti preokret… Grčka srušila naše momke!

Hrvatska nije uspjela dovršiti preokret… Grčka srušila naše momke!

Gubila je Hrvatska na poluvremenu i 17 razlike, sve je izgledalo gotovo u trećoj utakmici skupine Europskog prvenstva do 18 godina…  no naši momci nisu se predali, napravili su pravi blitzkrieg u trećoj četvrtini i u četvrtu dionicu ušli s tek pet poena zaostatka, no naposljetku izgubili 76:67.

Četvrta dionica bila je koketiranje s dva do četiri razlike u korist Grčke, imali su hrvatski juniori prekrasnih poteza u svom pokušaju preokreta, Roko Erslan je vukao kontre, Luka Šamanić zalijepio par lijepih blokada, no jednostavno nije išlo i Grci su ipak odnijeli pobjedu.

Hrvatska se tako nije našla među bolje plasiranim momčadima u skupini te će ih u osmini finala čekati teži protivnik od onog kojemu su se nadali.

Najbolji je na hrvatskoj strani bio Filip Vujičić s 15 poena, a dvoznamenkasti su bili i Kruno Macner s 13 poena te Šamanić s 11 i Erslan s 10.

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar