Houstonu stiže pojačanje za nastavak doigravanja

Houstonu stiže pojačanje za nastavak doigravanja

Houston Rocketsi jučer su održali trening – utakmicu kako bi svom All-star beku, Russellu Westbrooku, dali priliku za prvu pet na pet akciju otkad ga je „prizemljilo“ istegnuće kvadricepsa

„Izgleda eksplozivno kao i nekada“, neimenovani izvor otkrio je ESPN-u.

Ako se ne dogodi ništa neočekivano Russ bi trebao zaigrati u petoj utakmici prvog kruga doigravanja.

Prve četiri utakmice protiv svog bivšeg kluba propustio je zbog spomenute ozljede. S obzirom na to da je serija izjednačena njegov doprinos Rocketsima je izrazito bitan. Utakmica se trebala igrati u srijedu, ali odgoda mu je dala vremena za dodatnu rekuperaciju i pravu provjeru fizičkog stanja. Nastavak NBA doigravanja očekuje se u subotu.

Westbrook je zbog pozitivnog testa na COVID-19 na Floridu stigao kasnije nego većina igrača, a nakon utakmice s Portland Trail Blazersima 4. kolovoza osjetio je bol u nozi. Sljedeće dvije utakmice presjedio je misleći da ima kontuziju kvadricepsa. Jedanaestog kolovoza u porazu od San Antonio Spursa za 28 minuta postigao je 20 poena, šest asistencija i pet skokova. Sljedeći dan Rocketsi su objavili da  je magnetskom rezonancom utvrđeno istegnuće mišića i otad nije zaigrao.

U prvoj sezoni u dresu Houstona Westbrook je u prosjeku bilježio 27.2 poena, 7.9 skokova i sedam asistencija po utakmici. Dvoboj njega i Chrisa Paula ovoj zahuktaloj seriji mogao bi još više podići temperaturu.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar