Horford u 76ersima, a Tobias Harris dobio 180 milijuna razloga za ostanak

Horford u 76ersima, a Tobias Harris dobio 180 milijuna razloga za ostanak

Bombastična noć je iza nas! Al Horford ide u 76erse, a novi ugovr dobio je i Tobias Harris.

Bivši centar i krilni centar Celticsa i Hawksa, u kojima je ostavio veliki trag, potpisat će za Philadelphiju 76erse ugovor u iznosu od 109 milijuna dolara na četiri godine. Odnosno, riječ je o garantiranih 97 milijuna dolara i 12 milijuna bonusa, ako 76erse osvoje prsten.  Horford je poznat po svojoj mekoj ruci i kvalitenim dodavanjima što tako visokog igrača čini još vrijednijim.

Prošle sezone je bio jedan od rijetkih koji su pružali dobre igre u dresu Celticsa, a zabilježio je u prosjeku 13,6 poena uz 4,2 asistencije.

S druge strane, Harris je potpisao max ugovor od 180 milijuna dolara na pet godina. Harris će tako na poziciji četvorke donijeti 76ersima dimenziju više, a prošle je sezone imao vrhunske brojke. 21 poena u prosjeku u dresu Clippersa te čak 43% šuta s linije za tri, te 18 poena u prosjeku za Sixerse, uz dosta lošiji postotak šuta s trice, samo 32%.

Također, treba još napomenuti kako je u Philadelphiju kroz sign and trade s Miami Heatom stigao Josh Richardson, a u suprotnom je smjeru otišao Jimmy Butler.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar