Hayward odbio opciju, postaje slobodan igrač

Hayward odbio opciju, postaje slobodan igrač

Gordon Hayward odlučio je odbiti opciju vrijednu 34 milijuna s Boston Celticsima i tako je postao slobodan igrač. Hayward naravno može potpisati ponovno sa Celticsima koji mu sigurno neće ponuditi ono što je mogao dobiti da je prihvatio opciju.

Hayward će vjerojatno dobiti ponude New York Knicksa, Atlanta Hawksa i Charlotte Hornetsa. A osim toga Indiana Pacersi su bili zainteresirani za ovog igrača putem razmjene.

30-godišnji Hayward stalno se pokušava vratiti u pravu formu nakon što je imao strašnu ozljedu u 2017. Prošle godine odigrao je 52 utakmice. Imao je 17,3 poena po utakmici, ali nažalost zbog ozljede gležnja Hayward je odigrao samo pet utakmica u playoffu ove sezone.

Sada kada nema ovu opciju Hayward će sigurno moći dobiti jedan dobar ugovor. Bit će nekoliko momčadi koje će tražiti njegove usluge, a Hayward će vjerojatno tražiti minutažu negdje drugo s obzirom na to da Boston Celticsi imaju vrhunske igrače na njegovoj poziciji.

Trebao je biti velika pomoć Celticsima, ali nažalost ozljeda je spriječila da vidimo što bi bilo da je on bio potpuno zdrav.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar