Hayward: ne mogu dočekati predsezonu

Hayward: ne mogu dočekati predsezonu

Nakon oporavka od teške ozljede krilo Bostona Gordon Hayward hvata formu pred početak sezone u kojoj se očekuje da će biti izuzetno bitan faktor u pohodu Celticsa na veliko Finale.

Nakon što je početkom ljeta bio pod posebnim trenažnim procesom u zadnjih par tjedana se u potpunosti vratio u puni trening te neko vrijeme igra bez ograničenja.

Kako je rekao novinarima, jedva čeka početak trening kampa radi hvatanja prave košarkaške forme.

Malo po malo se vraćam, te se nevjerojatno veselim svakom danu. No, i dalje osjećam kako mi fali pravih utakmica radi hvatanja ritma, te jedva čekam predsezonske utakmice kako bih osjetio opet to uzbuđenje.”.

Podsjetimo, na otvaranju sezone Celticsi igraju protiv Philadelphije, te se navijači nadaju da bi napokon mogli vidjeti Haywarda u pravom svjetlu.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar