Hawksi rekli Trae Youngu kako može očekivati pojačanja

Hawksi rekli Trae Youngu kako može očekivati pojačanja

Atlanta Hawksi su doživjeli sinoć poraz protiv Miami Heata nakon produžetka. Imali su prednost od šest poena minutu prije kraja utakmice, a mladi Trae Young je govorio kako je utakmica gotova. No, Heat se oporavio i onda su uništili Hawkse u produžetku i tako su ostali neporaženi kod kuće.

Hawksi su izgubili 12 od posljendjih 14 utakmica. Hawksi su bez Johna Collinsa i Kevina Huertera koji su dva ključna igrača u njihovoj rotaciji.

Young je frustriran s ovim porazima. Sve je više frustracija u organizaciji, a kako prenosi The Athletic Hawksi su obećali Youngu kako će momčad imati pojačanja uskoro. Atlanta će sigurno morati biti pažljiva oko tih razmjena i novih igrača.

Oni su trenutno u rebuildu i imaju mladi roster s kojim je potrebno puno strpljenja. Young ove sezone igra dobro, ali općenito momčad loše igra. Obrana je loša, nema podršku, a to je sve potrebno kako bi se Young još bolje razvio.

John Collins će se uskoro vratiti sa suspenzije tako da će i to biti pomoć za Hawkse. Sve u svemu Hawksi će pokušati naći pomoć Youngu kako bi imali nešto bolji ostatak sezone.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar