Hawksi će pokušati razmjenom doći do Stevena Adamsa

Hawksi će pokušati razmjenom doći do Stevena Adamsa

Atlanta Hawksi su obećali pojačanja Traeu Youngu. Počeli su se zanimati za neke igrače, a jedan od igrača za kojeg su za sada zainteresirani je centar Oklahoma City Thundera Steven Adams. Pokušat će doći do njega preko razmjene.

Adams bi trebao zaraditi 27 milijuna dolara prije nego što postane slobodan igrač 2021. Potpisao je produženje ugovora s Thunderima 2016.

Očekuje se kako će Thunderi početi rebuild, ali Adamas je dovoljno mlad kako bi bio i dalje dio plana Thundera za dugogodišnje planove. Atlanta Hawksi su svjesni kako je centarska pozicija gdje imaju veliki minus i pokušat će nekako doći do ovog centra.

Thunderi su već sada 55,7 milijuna iznad capa za iduću sezonu i to će im možda biti motiv za razmjenu ovog igrača. Adams ove sezone ima prosjek od 11,1 poen, 9,6 skokova i 1,3 blokadu. Njegovo iskustvo i igra u obrani definitivno bi bila od pomoći u Hawksima.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar