Harris: Želja mi je ostati i nakon ljeta

Harris: Želja mi je ostati i nakon ljeta

Los Angeles Clippersi očigledno su odustali od borbe za plasman u doigravanje. Razmijenili su nekoliko igrača netom pred kraj prijelaznog roka među kojima je i najbolji igrač na rosteru Tobias Harris.

Sjajni, 26-godišnji krilni igrač postao je novi član Philadelphije 76ersa gdje će predstavljati veliko pojačanje za nastavak sezone ali i za doigravanje. Po dolasku u Pennsylvaniju Harris je izjavio:

Za mene je primarno da budem u pobjedničkom okruženju zatim da budem lojalan momčadi. Sada sam pronašao balans između te dvije stvari pa se nadam da ću biti u dugoročnim planovima 76ersa.

Pričao je Harris i o novom treneru Brettu Brownu:

Imali smo zajedničku večeru gdje smo pričali o mojoj ulozi u ekipi. Dogovor je da igram svoju igru pa ćemo vidjeti kako će se odnositi na sistem 76ersa. Roster je pun talenta i jako inteligentnih igrača koji znaju igrati košarku što će biti olakšavajuću okolnost na parketu.

Harris je nakon toga dodao kako se raduje igranju s Benom Simmonsom za koga ima samo riječi hvale. Ono što treba znati je da Harrisov ugovor ističe na ljeto kada postaje slobodan igrač.

U paketu s Harrisom stigao je i Boban Marjanović koji je po drugi put razmijenjen zajedno s Harrisom. Dolaskom u Philly, popularni Bobi dijelit će minute na centru s Joelom Embiidom.

Veliki sam fan Embiida i njegove igre. Zaista je talentiran i nevjerojatan igrač za svoju visinu. Vjerujem da ćemo si međusobno pomagati savjetima.

Kada je riječ o Harrisu ove sezone je bio u konverzacijama za AllStar dok bilježi 20,9 poena uz 50% šuta za tri, a Boban je prosječno igrao 10 minuta uz 6,7 poena po susretu.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar