Harden: “Russell je bio nesretan i zato smo opet skupa”

Harden: “Russell je bio nesretan i zato smo opet skupa”

“Russell je bio nesretan i eto nas ponovno skupa”, izjavio je James Harden na pitanja o Russellu Westbrooku i njegovom dolasku u Rocketse, javlja Trash Talk. “Bit će ovo zabavna godina, garantiram vam to”, nadodao je još Harden. Da će biti zabavno vidjeti njih dvojicu u istoj momčadi nismo niti sumnjali od prvog trenutka posebno sada kada su obojica već isprofilirani igrači. Hoće li biti uspješno to tek treba vidjeti, ali uzbuđenja zasigurno neće nedostajati.

Harden trenutno putuje po svijetu i reklamira Adidas, prodaje tenisice i uživa prije nego otputuje u Kinu budući da je odlučio nastupati za Sjedinjene Države na nadolazećem Svjetskom prvenstvu. Trenutno je u Parizu, gdje je odgovarao na razna pitanja, među kojima su bila i pitanja o dolasku Westbrooka. “Znam kako mu je, ja sam također bio tužan kada sam napuštao Oklahomu. Houston mi je postao novi dom i morao sam krenuti od početka. Russ više nije bio zadovoljan tamo i sada smo opet u istoj momčadi, a ja ću se potruditi da mu olakšam boravak u Houstonu”, rekao je Harden.

Znamo kako je Russell Westbrook iznenadio sve i putem razmjene završio u Houston Rocketsima i ponovno se upario s Jamesom Hardenom. Iako je dvojac izazvao dosta skepticizma, čini se da bi ova kombinacija ipak mogla funkcionirati, sudeći po Hardenovim izjavama. Možda je to samo uzbuđenje zbog ponovnog dijeljenja svlačionice i neutemeljeni hype, no sve ćemo saznati u nadolazećoj sezoni koju jedva čekamo da počne.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar